Ολυμπιακοσ Παοκ / ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-4, 27/1/1965 :: Reds / * κεκλεισμένων των θυρών * διαιτητής: .

Η ομάδα του πέδρο μαρτίνς επικράτησε εντός έδρας του . O ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον παοκ στο οακα (22/05, 21.00), στον τελικό του φετινού κυπέλλου ελλάδας. Καραϊσκάκης» χωρίς την παρουσία φιλάθλων λόγω τιμωρίας των «ερυθρόλευκων». Στους 17 βαθμούς ο ολυμπιακός, όντας στο +1 από τη δεύτερη αεκ, έμεινε στους 13 «αγκαζέ» με τον βόλο ο παοκ. Ολυμπιακός και παοκ αναμετρούνται στο «γ.

* κεκλεισμένων των θυρών * διαιτητής: . ερυθρολευκο μετεριζι: Î¥Î'
ερυθρολευκο μετεριζι: Î¥Î' from 4.bp.blogspot.com
Καραϊσκάκης» χωρίς την παρουσία φιλάθλων λόγω τιμωρίας των «ερυθρόλευκων». Ολυμπιακός και παοκ αναμετρούνται στο «γ. * κεκλεισμένων των θυρών * διαιτητής: . Ο ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της superleague. Ο ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι του γεώργιος καραϊσκάκης απέναντι στον παοκ. O ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον παοκ στο οακα (22/05, 21.00), στον τελικό του φετινού κυπέλλου ελλάδας. Η ομάδα του πέδρο μαρτίνς επικράτησε εντός έδρας του . Στους 17 βαθμούς ο ολυμπιακός, όντας στο +1 από τη δεύτερη αεκ, έμεινε στους 13 «αγκαζέ» με τον βόλο ο παοκ.

Ο ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι του γεώργιος καραϊσκάκης απέναντι στον παοκ.

Καραϊσκάκης» χωρίς την παρουσία φιλάθλων λόγω τιμωρίας των «ερυθρόλευκων». * κεκλεισμένων των θυρών * διαιτητής: . Ολυμπιακός και παοκ αναμετρούνται στο «γ. O ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον παοκ στο οακα (22/05, 21.00), στον τελικό του φετινού κυπέλλου ελλάδας. Στους 17 βαθμούς ο ολυμπιακός, όντας στο +1 από τη δεύτερη αεκ, έμεινε στους 13 «αγκαζέ» με τον βόλο ο παοκ. Ο ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της superleague. Η ομάδα του πέδρο μαρτίνς επικράτησε εντός έδρας του . Ο ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι του γεώργιος καραϊσκάκης απέναντι στον παοκ.

Η ομάδα του πέδρο μαρτίνς επικράτησε εντός έδρας του . Ο ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι του γεώργιος καραϊσκάκης απέναντι στον παοκ. Καραϊσκάκης» χωρίς την παρουσία φιλάθλων λόγω τιμωρίας των «ερυθρόλευκων». * κεκλεισμένων των θυρών * διαιτητής: . Στους 17 βαθμούς ο ολυμπιακός, όντας στο +1 από τη δεύτερη αεκ, έμεινε στους 13 «αγκαζέ» με τον βόλο ο παοκ.

Ολυμπιακός και παοκ αναμετρούνται στο «γ. legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1982-1983
legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1982-1983 from 1.bp.blogspot.com
O ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον παοκ στο οακα (22/05, 21.00), στον τελικό του φετινού κυπέλλου ελλάδας. Ολυμπιακός και παοκ αναμετρούνται στο «γ. Ο ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι του γεώργιος καραϊσκάκης απέναντι στον παοκ. Καραϊσκάκης» χωρίς την παρουσία φιλάθλων λόγω τιμωρίας των «ερυθρόλευκων». Ο ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της superleague. Η ομάδα του πέδρο μαρτίνς επικράτησε εντός έδρας του . Στους 17 βαθμούς ο ολυμπιακός, όντας στο +1 από τη δεύτερη αεκ, έμεινε στους 13 «αγκαζέ» με τον βόλο ο παοκ. * κεκλεισμένων των θυρών * διαιτητής: .

Ο ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι του γεώργιος καραϊσκάκης απέναντι στον παοκ.

Ο ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της superleague. Ολυμπιακός και παοκ αναμετρούνται στο «γ. * κεκλεισμένων των θυρών * διαιτητής: . Στους 17 βαθμούς ο ολυμπιακός, όντας στο +1 από τη δεύτερη αεκ, έμεινε στους 13 «αγκαζέ» με τον βόλο ο παοκ. Η ομάδα του πέδρο μαρτίνς επικράτησε εντός έδρας του . Καραϊσκάκης» χωρίς την παρουσία φιλάθλων λόγω τιμωρίας των «ερυθρόλευκων». Ο ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι του γεώργιος καραϊσκάκης απέναντι στον παοκ. O ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον παοκ στο οακα (22/05, 21.00), στον τελικό του φετινού κυπέλλου ελλάδας.

Ο ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι του γεώργιος καραϊσκάκης απέναντι στον παοκ. Ο ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της superleague. Ολυμπιακός και παοκ αναμετρούνται στο «γ. O ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον παοκ στο οακα (22/05, 21.00), στον τελικό του φετινού κυπέλλου ελλάδας. * κεκλεισμένων των θυρών * διαιτητής: .

* κεκλεισμένων των θυρών * διαιτητής: . ερυθρολευκο μετεριζι: Î¥Î'
ερυθρολευκο μετεριζι: Î¥Î' from 4.bp.blogspot.com
Καραϊσκάκης» χωρίς την παρουσία φιλάθλων λόγω τιμωρίας των «ερυθρόλευκων». Η ομάδα του πέδρο μαρτίνς επικράτησε εντός έδρας του . * κεκλεισμένων των θυρών * διαιτητής: . O ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον παοκ στο οακα (22/05, 21.00), στον τελικό του φετινού κυπέλλου ελλάδας. Ο ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της superleague. Στους 17 βαθμούς ο ολυμπιακός, όντας στο +1 από τη δεύτερη αεκ, έμεινε στους 13 «αγκαζέ» με τον βόλο ο παοκ. Ολυμπιακός και παοκ αναμετρούνται στο «γ. Ο ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι του γεώργιος καραϊσκάκης απέναντι στον παοκ.

Ο ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι του γεώργιος καραϊσκάκης απέναντι στον παοκ.

Στους 17 βαθμούς ο ολυμπιακός, όντας στο +1 από τη δεύτερη αεκ, έμεινε στους 13 «αγκαζέ» με τον βόλο ο παοκ. O ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον παοκ στο οακα (22/05, 21.00), στον τελικό του φετινού κυπέλλου ελλάδας. Ολυμπιακός και παοκ αναμετρούνται στο «γ. Ο ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της superleague. Καραϊσκάκης» χωρίς την παρουσία φιλάθλων λόγω τιμωρίας των «ερυθρόλευκων». Ο ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι του γεώργιος καραϊσκάκης απέναντι στον παοκ. Η ομάδα του πέδρο μαρτίνς επικράτησε εντός έδρας του . * κεκλεισμένων των θυρών * διαιτητής: .

Ολυμπιακοσ Παοκ / ΠÎ'ΟΚ-ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ 0-4, 27/1/1965 :: Reds / * κεκλεισμένων των θυρών * διαιτητής: .. Καραϊσκάκης» χωρίς την παρουσία φιλάθλων λόγω τιμωρίας των «ερυθρόλευκων». * κεκλεισμένων των θυρών * διαιτητής: . Ο ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι του γεώργιος καραϊσκάκης απέναντι στον παοκ. Ο ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της superleague. Ολυμπιακός και παοκ αναμετρούνται στο «γ.